onsdag 14 april 2010

Kommunistbarnbajs

Saris åkte till östermalm och hämtade ett fult skötbord att sätta upp på kundtoaletten. Hon förstår att många nu kommer bli en aning irriterade eftersom de inte vill att deras favoritfik ska bli ett så kallat "lattemamma-hak". Men frukta icke! Skulle det inträffa kan ni alltid gå till typ... Hm... Nej just det, det finns föräldralediga människor med bäbisar överallt. "Och vart ska blöjan bytas tycker ni? På borden? " hör man henne muttra från en pall i skafferiet där hon får sitta och prata med en påse mjöl. Tills hon lugnat ner sig och sina monologer äts ytterliggare en hemmagjord äppelpaj upp i solen utanför. Ett stort glas läskande lemonad till kanske? Kommer våren nu?

4 kommentarer:

 1. Om ni vill undvika att bli ett lattemamma-hak, föreslår jag att ni tar bort latten hellre än mammorna. Någonstans måste väl ändå en gräns dras för hur mycket mjölk om är okej i kaffet?

  SvaraRadera
 2. ...lattemamma-bak kanske faller fler i smaken så att säga? ...

  för min del så får gärna bebisar också gå på toaletten som alla andra, de har väl ändå inte gjort nåt...eller.. det är kanske just det de har...

  SvaraRadera
 3. Mörkt coh barnskrik. Mörka läskiga barnrop från undervärlden, och alla dessa vagnar utanför som bara väntar på att röva iväg en. Det gjorde mig rädd så in i märgen. Inte alls som Edenborgs där det gick att koncentrera sig på A-uppsatsen och man kände sig trygg med de stora ljusa fönstren. Till Sodom vågar jag ej gå mer.

  SvaraRadera
 4. det är som att unga kvinnor retarderar till ungkommunister så fort de får ungar - allt ska kollektiviseras efter deras ramar. Men sorry, jag vill inte ha vare sig barnskrik eller barnkräks till mina kåta wienerbröd med gult jox och krämig spritzen

  SvaraRadera